Dorogi Ákos – zongora oktatás

Jazz-zongora magántanítást vállalok Budapesten, immár 1995-óta. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz tanszakán diplomáztam. Gonda János professzor úr keze alatt tanultam meg a jazz zongorázás rejtelmeit. Tanításom alapját a tőle elsajátított pedagógiai módszerek, továbbá a kreatív improvizációs technikai gyakorlatok képezik. A tanítás során különös figyelmet szentelek a növendékeknél a komponáló készség, a kreativitás, fejlesztésére. Mottóm, hogy zenei stílusoktól függetlenül megéreztessem minden zenét tanulóval a zenében rejlő szépséget, megismertessem mindenkivel a zene korlátok nélküli világnyelvét.

Magam is több zenekarban játszom, játszottam az elmúlt években többek között jazz triókban, kvartettekben, valamint nagyobb formációkban. A teljesség igénye nélkül sok helyen játszottam már, így egy ideig a Cotton Club Singers énekegyüttesben, Mardy Gras Jazz Bandben (2003-ban a Soproni Sörfesztivál road-showjának állandó tagjai voltunk) a Budapest Ragtime Bandben, Fenyő Miklós nagyzenekarában, jelenleg a Boleró Showtime Band, valamint a Bergendy Szalon, Jazz, és Tánczenekar állandó zongoristája vagyok. Eddigi pályám során több előadóművésszel dolgoztam együtt.(Payer András, Zsédenyi Adrienn, Somló Tamás, Soma, Geszti Péter, Váczi Eszter, Falusi Mariann, Berki Tamás, Hajós András, Koós János.)

Nagyon szeretek a koncertezés mellett tanítani kezdőket és haladókat egyaránt, ha felkeltettem az érdeklődését, keressen meg az alábbi mobil számon:
06-20-358-63-62.

Anyagiakban megegyezünk.

Várom sok szeretettel

Ákos

Kategória: Zongora oktatás