Gáspár Szilvia ének-, zeneoktatás

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-ének előadóművész, – tanár szakán diplomáztam valamint nagy könnyűzenei énekesi tapasztalattal rendelkezem. Európa szerte sokat koncertezem. 8 éve tanítok.

Készítettem már fel magánúton sikeresen zenei tehetségkutatókra, versenyekre, felvételikre jazz, pop, rock, musical, mai modern dalokból egyaránt tanítványaimat. Nagyon szeretek tanítani és örülök, hogy hozzám is szeretnek jönni a tanítványaim:) Fontosnak tartom a személyre szabott oktatást, valamint hogy szakmailag a lehető legtöbbet segítsek a hangképzésben, felkészülésben. Hobbiból éneklőket is szeretettel várok.

Gyerekek zenei fejlesztésével is foglalkozom.

10 évig tanultam klasszikus zongorázni, Kodály Zoltán – módszerén nőttem fel.

Tanítványaim véleménye az óráimról:

K.Orsi:
Nagyon szeretek Szilvihez énekórákra járni. Csodálatos tanár, komoly gyakorlattal és imádom, ahogy énekel. Nemcsak tanít, de nyitott a tanulásra, folyamatosan fejleszti magát. Az első alkalmak után biztosan éreztem, hogy máshogy énekelek, mint korábban. Tudatosabban tudok bánni a hangommal, mint azelőtt. Sok év éneklés után is van mit tanulnom tőle légzésből és technikailag. Kiválóan rá tud hangolódni a tanítványaira.

F.Tibi:
Sokat tanulok Szilvitől az óráin zeneileg,emberileg egyaránt. Nagy tudással és tapasztalattal rendelkező énekes és tanár, aki mindig motivál a fejlődésben és türelemmel ,szeretettel segít át a technikai nehézségeken. Csak ajánlani tudom!!!

Óradíj: 3500 ft

Sok szeretettel várom az énekelni vágyók jelentkezését az alábbi telefonszámon:

+3670-507-2781.

Addig is legyenek mosolygós napjaitok:)!

Kategória: Nincs kategorizálva