Maráz Béláné Edit – Zongora oktatás

Szeretnél gyorsan és jól megtanulni zongorázni? Gyere hozzám tanulni!

Óvodás vagy felnőtt, életkor nem számít. A zongora tanulása segít Neked a koncentrálásban, nyelvtanulásban, és frissíti az agy működését is.
Diplomás tanárnő vagyok, van hivatástudatom, és nagyon szeretem a gyerekeket.

Horoscsák Veronika – ének, zongora, szolfézs oktatás

Ének,zongora és szolfézs órákat vállalok ( hangképzés, dalok megtanítása különböző zenei stílusokban). (jazz, pop, klasszikus műfajokban )

Budapesten a XI.-ik kerületben, a Szent Imre kórház közelében. Több zenei diplomával rendelkezem.Ének, zongora, hegedű-felsőfokú végzettség. Ének-karvezetés – Kijevi Nemzeti egyetemen.

Dorogi Ákos – zongora oktatás

Jazz-zongora magántanítást vállalok Budapesten, immár 1995-óta. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz tanszakán diplomáztam. Gonda János professzor úr keze alatt tanultam meg a jazz zongorázás rejtelmeit. Tanításom alapját a tőle elsajátított pedagógiai módszerek, továbbá a kreatív improvizációs technikai gyakorlatok képezik. A tanítás során különös figyelmet szentelek a növendékeknél a komponáló készség, a kreativitás, fejlesztésére. Mottóm, hogy zenei stílusoktól függetlenül megéreztessem minden zenét tanulóval a zenében rejlő szépséget, megismertessem mindenkivel a zene korlátok nélküli világnyelvét.

Zongora oktatás akció

Ha Ön zongoratanár és zongora magánórákat tartana, regisztráljon a zenetanar.hu-ra!

Regisztrációhoz kattintson ide: http://www.zenetanar.hu/akcio-zenetanaroknak

Zongora oktatás Budapesten és vidéken.